Thursday, May 26

Frequently Asked Question

Q1. How many times will I get a free service?
Answer: Once per service.

Q2. Will the free service be treated as important as paid?
Answer: Yes, the quality of service will be the same whether it is free or paid.

Q3. What is the service delivery time?
Answer:
3-5 days, but it can take longer.

Q4. Where will my music blog be posted?
Answer:
It will be posted on our website as well as on our social pages.

Q5. Where will my artist/music review be posted?
Answer:
It will be posted on our website as well as on our social pages.

Q6. Where will my artist/music interview be posted?
Answer:
It will be posted on our website as well as on our social pages.

Q7. Can I purchase the online digital magazine?
Answer:
Yes. You can make the payment and download it.

Q8. Can I advertise in the digital magazine?
Answer:
Yes. You can select the space you require and place the order.

Q9. Who can advertise in the digital magazine?
Answer:
Music Artists, Music Production or any other legit service providers.

error: Content is protected !!